Wie2

Esther Klaver

Esther Klaver

Vindt u het ook fijn – voor uw huisdier én voor uzelf – om de dierenarts bij u aan huis te laten komen? Niet meer de stress die het op tijd bij de dierenarts moeten zijn met zich meebrengt?

Dat kan nu ook in Prinsenbeek en omgeving!

Tijdens mijn 15 jaar ervaring als dierenarts in dierenklinieken merkte ik, dat heel veel mensen het fijn vinden als de dierenarts aan huis kan komen. Omdat daar in de omgeving van Prinsenbeek onvoldoende mogelijkheid voor was, heb ik besloten een mobiele dierenarts service te starten: Je dierenarts aan huis.

Een mobiele dierenartspraktijk brengt minder kosten met zich mee dan een traditionele dierenartspraktijk. Dat zult u zeker merken in uw portemonnee!

Bij Je dierenarts aan huis kunt u terecht voor alle voorkomende behandelingen: consulten, chippen, gebitscontroles en -behandelingen, sterilisaties en castraties, vaccinaties, euthanasie, ontwormen en ontvlooien, maar ook voor bloedonderzoek en operaties.

Met onze professioneel ingerichte mobiele dierenartspraktijk komen we bij u aan huis én daarnaast staan we ook op vaste tijden op een aantal locaties.

Debbie Hoogendijk

Na vele jaren te hebben gewerkt bij een dierenpension, werk ik nu sinds 2016 met veel plezier bij je Dierenarts Aan Huis.
Ik hou me met name bezig met de OK werkzaamheden.

Hoe u ons kunt bereiken?

Voor een consult bij u thuis geen stress!
Bel voor het maken van een afspraak 06 2036 0894.

Voor een consult op een locatie bij u in de buurt – makkelijk!
Waar zijn de inloopspreekuren?